A
auf Wunsch gelöschte Altadmine
Gast
eben hab ich ein sehr interessantes blog gefunden, in dem - leider "nur" auf englisch - einzelne fischarten und ihr geschmack beschrieben werden.
beispiel:
kuckt ihr mal hier: [DLMURL="http://catavino.net/peixe-in-portugal-the-numerous-and-delicious-varieties-of-portuguese-fish/"]Peixe In Portugal: The Numerous and Delicious Varieties of Portuguese Fish | Catavino[/DLMURL]
ist alles gut beschrieben - und für einen fisch-neuling gut nachvollziehbar.
beispiel:
undMild:
Dourada * Gilthead Bream, probably the most common fish to appear on lunch counter specials during the week and as a main feature on the weekend. Very light, pleasant flavor, and a great first time fish.
oderMedium:
Pargo ** Common Sea Bream, large in size with white, firm flesh.
Intense:
Bacalhau **/*** Salt Cod is hardly ever found fresh in Portugal, but is prevalent in its salted form everywhere. Normally it has a strong, salty flavor, but can be toned down in certain preparations. For a milder dish, try Bacalhau á Bras, my favorite!
kuckt ihr mal hier: [DLMURL="http://catavino.net/peixe-in-portugal-the-numerous-and-delicious-varieties-of-portuguese-fish/"]Peixe In Portugal: The Numerous and Delicious Varieties of Portuguese Fish | Catavino[/DLMURL]
ist alles gut beschrieben - und für einen fisch-neuling gut nachvollziehbar.
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